Ontdek een van de mooiste 5 sterren hotels België: het Sanglier des Ardennes

Gelegen in het hart van Durbuy, onderscheidt het hotel Le Sanglier des Ardennes zich als een onmisbare luxe hotel Ardennen bestemming in België. Ons 5 sterren hotel staat bekend om zijn charme, elegantie en hoogwaardige diensten. Het biedt een onvergetelijke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar comfort, gastronomie en welzijn.

Luxueuze accommodaties

Het Hotel Sanglier des Ardennes biedt een verscheidenheid aan weelderige kamers en suites. Elke kamer garandeert een uiterst comfortabel verblijf. De ruime kamers en suites bieden een adembenemend uitzicht op de pittoreske oude stad van Durbuy en het weelderige landschap, waardoor dit luxe hotel in België een perfecte bestemming is

Een uitzonderlijke culinaire ervaring

Liefhebbers van lekker eten zullen genieten van de gastronomische opties van het hotel. Het Sanglier des Ardennes biedt vier restaurants, elk met een unieke culinaire sfeer. Deze culinaire diversiteit onder het deskundige oog van Wout Bru versterkt de reputatie van ons 5 sterren hotel als een gastronomische bestemming van topklasse in Wallonië.

LGV

Le Grand Verre

Dit culinaire juweeltje, bekroond met een Michelinster, biedt inventieve gastronomische gerechten in een surrealistische setting geïnspireerd door Marcel Duchamp.

Meer info
brusserie

La Bru’sserie

Zorgvuldig bereide en elegant gepresenteerde gerechten met de beste ingrediënten uit de regio.

Meer info
Limoni

Le Limoni e Tartufi

Authentieke en heerlijke Italiaanse keuken met traditionele gerechten zoals verse pasta, risotto en knapperige pizza's.

Meer info
Wagyu

Le Wagyu

Perfect gegrilde gerechten voor een uitzonderlijke smaak. Hoogwaardige vlees- en visgerechten, zorgvuldig geselecteerd.

Meer info

Uw wellness verblijf in België

Het Sanglier des Ardennes beschikt over een wellnessruimte waar gasten kunnen ontspannen en verjongen. De spa biedt een scala aan massages en schoonheidsbehandelingen, evenals een sauna en een bubbelbad. Na een dag verkennen of vergaderen is er niets beter dan een ontspanningssessie om lichaam en geest te revitaliseren in dit luxe hotel in België.

Moderne fitnessfaciliteiten

Voor degenen die hun fitnessroutine willen handhaven, biedt het hotel een goed uitgeruste fitnessruimte. U vindt er moderne apparatuur zoals loopbanden, hometrainers en krachttrainingsmachines voor een complete training in een luxueuze omgeving. Deze faciliteit maakt het Hotel Sanglier in Durbuy een ideale keuze onder de 5 sterren hotels België.

Onze wellness aanbiedingen

Ontdek Durbuy en omgeving

De ligging van het hotel in het hart van Durbuy stelt bezoekers in staat om gemakkelijk de charmes van deze historische stad en de omgeving te ontdekken. Of het nu gaat om een romantische wandeling door de geplaveide straatjes, een bezoek aan het Parc des Topiaires, of een buitenavontuur zoals kajakken of wandelen, Durbuy biedt een scala aan activiteiten voor alle smaken, waardoor de aantrekkingskracht van dit 5 sterren hotel wordt vergroot.

Verander uw luxe uitje naar Durbuy in een golfverblijf in de Ardennen

In de buurt biedt het Durbuy Golf Resort een 18-holes golfbaan genesteld in de natuur van de Ardennen. Deze gerenommeerde golfclub biedt goed onderhouden fairways, strategische waterhindernissen en onberispelijke greens die golfers van alle niveaus uitdagen. De moderne faciliteiten omvatten een golfwinkel, een gastvrij clubhuis, een comfortabel hotel en een restaurant.

Contenu

Boek uw 5-sterren verblijf in het Hotel Sanglier des Ardennes

Voor degenen die op zoek zijn naar een 5 sterren hotel in België, is het Sanglier des Ardennes Hotel in Durbuy een uitzonderlijke optie. Met zijn luxueuze accommodaties, verfijnde keuken, wellness- en fitnessfaciliteiten en ideale locatie belooft dit luxe hotel in de Ardennen een gedenkwaardige en verrijkende ervaring!

Boek een verblijf
chateau de durbuy