Profiteer van de komst van de herfst en haar levendige kleuren.

Durbuy Automne

Verken met de fiets of te voet de paden die door de Belgische Ardenne lopen en ga daarna dan ook voor een wandeling in de kronkelende en pittoreske steegjes van Durbuy wandelt.

sanglier wout bru dessert take away

Geniet van uitzonderlijke menu's door Wout Bru bedacht naar keuze in onze drie Sanglier-restaurants: La Bru'sserie, le Wagyu, Le Grand Verre.

Chambre suite executive

Wilt u ter plaatse overnachten? Kies een hotelkamer en geniet van een adembenemend uitzicht op het Kasteel van Durbuy of de oever van de Ourthe.

Ontdek onze herfstarrangementen

Nieuw in Durbuy: Le Grand Verre

Duik in de wereld van de conceptuele kunst en de gastronomie! "Le Grand Verre" neemt u mee op een tijdloze reis in de verbeelding van Marcel Duchamp door middel van zijn kunstwerken, alsook de creaties van de artiest Jacques Charlier, geïnspireerd door de dadaïstische meester. Dit alles terwijl u kan profiteren van de allernieuwste gastronomische creaties van onze chef Wout Bru.

Le Grand Verre Durbuy

 

Het restaurant

Wellness

U vindt ons wellnesscenter op de tweede verdieping van het hotel en wordt er onthaald in een intimistische sfeer van hout en marmer. Zowel gasten als niet-gasten zijn er welkom en kunnen er lichaam en geest ontspannen. Indien u dit wenst, kunt u ook privé van het center gebruikmaken. 

Onze wellness-aanbiedingen
Contenu

Wilt u alvast anticiperen op de eindejaarsfeesten in Durbuy?

Ontdek al onze beschikbare aanbiedingen.

Al onze aanbiedingen bekijken