Onze restaurants

LGV

Le Grand Verre

16/20

" Hier straalt alles luxe en verfijning uit. Het interieur neemt je mee in de verbeelding van Marchel Duchamp en in de werken van artiest Jacques Charlier. De service in de zaal is uitzonderlijk elegant en sober. "

Bekijk de volledige beoordeling
La bru'sserie

La Bru'sserie

14/20

"De verleidelijke formule met gastronomische tapas van Wout Bru werkt als een magneet voor gastro-liefhebbers die Durbuy bezoeken of er verblijven."

Voir l'avis complet

Nos restaurants

Wagyu

Le Wagyu

13/20

"Hier vindt zelfs de meest veeleisende carnivoor zijn gading. Rijpingskasten, verschillende vleesrassen en een gevarieerde keuken, daar zorgt Wout Bru voor.  Na een assortiment van gedroogde ham konden wij niet weerstaan aan een tomahawk van Bocquillon rund dat 4 maanden gerijpt werd en bereid volgens de regels van de kunst."

Bekijk de volledige beoordeling
12/20

Limoni e Tartufi

12/20

"Het kader is kleurrijk, de sfeer levendig en het terras is door zijn ligging zeer in trek. Carpaccio wordt er bereid met kwaliteitsvol rundvlees uit Piemonte en bij de gefrituurde scampi in kruidenkorst komt een uitstekende tartaarsaus."

Bekijk de volledige beoordeling

Wij feliciteren onze Chef Wout Bru en alle teams in onze restaurants Le Grand Verre, La Bru'sserie, Le Wagyu en Limoni e tartufi.
Wij zijn trots op deze resultaten en streven elk jaar naar verbetering. Dank u allen voor uw vertrouwen🤍🐗

Onze restaurants