Sanglier des Ardennes, gelegen in het historische stadscentrum van Durbuy, is veel meer dan een gewoon hotel: het is een ware wellnessoase in het hart van de Belgische Ardennen. Als luxe spa hotel bieden wij wellnesservaringen aan die ontworpen zijn om ontspanning, verjonging en ontsnapping te bieden. Ontdek waarom ons hotel de perfecte keuze is voor een wellnessverblijf in de Ardennen.

Een wellnessverblijf in het hart van de Ardennen

Niets is beter dan de natuurlijke omgeving van de Belgische Ardennen om op te laden. Ons wellnesshotel in Durbuy, omgeven door groene bossen en pittoreske landschappen, is de ideale plek om opnieuw in contact te komen met de natuur. Bezoekers kunnen genieten van ontspannen wandelingen, trektochten of gewoon ontspannen en genieten van het uitzicht vanaf ons terras.

Sanglier des Ardennes, wellnesshotel in dienst van uw welzijn

Als wellnesshotel in België zet Sanglier des Ardennes zich in voor het bieden van hoogwaardige diensten. Onze wellnessprofessionals zijn getraind om gepersonaliseerde behandelingen te bieden die aan de specifieke behoeften van elke klant voldoen. Of het nu gaat om een ontspannende massage, een gezichtsbehandeling of een yogasessie, elk detail is doordacht voor uw welzijn.

Moderne en luxe wellnessfaciliteiten

Ons spahotel in Ardennen beschikt over eersteklas faciliteiten om een ongeëvenaarde wellnesservaring te garanderen. Onze gasten kunnen genieten van een panoramische jacuzzi, een sauna, een hammam en een meditatieruimte. Elke ruimte is ontworpen voor comfort en sereniteit, zodat u zich volledig kunt ontspannen.

Luxe behandelingen en massages voor absolute ontspanning

Met vijf privé behandeling cabines is de behandelruimte de perfecte plek om te genieten van een ontspannende en rustgevende tijd. Kies uit onze verschillende massage- en lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en anti-aging behandelingen.

Wilt u een romantische spa-ervaring beleven? Onze behandelruimte heeft een duo cabine die ideaal is voor stellen om samen te genieten van behandelingen en massages.

Comfortabele kamers voor een nacht van rustgevende slaap

Onze kamers en suites bieden alle comfort die nodig is voor een ontspannen verblijf. Met zachte bedden, adembenemende uitzichten op de omliggende landschappen en moderne voorzieningen is elk detail doordacht voor uw comfort. Na een dag van behandelingen en ontspanning, vindt u de rust van uw kamer voor een herstellende nachtrust.

3 wellnesservaringen om te beleven bij Sanglier des Ardennes

Kobi-do

1. Kobi-do Massage

Voor een effectieve anti-aging behandeling is onze Kobi-do massage onmisbaar. Geïnspireerd door Japanse technieken, gebruikt deze gezichtsmassage specifieke bewegingen om de huid te revitaliseren, de bloedcirculatie te verbeteren en de teint te verhelderen.

Meer info
Self love

2. Wellness Self Love

Onze Wellness Self Love aanbieding is perfect voor diegenen die een pauze van 2,5 uur willen in een rustgevende omgeving. Geldig voor twee personen, deze ervaring omvat toegang tot al onze spafaciliteiten voor totale ontspanning.

Meer info
Forest Sensory

3. Forest Sensory

Onze Forest Sensory aanbieding omvat een verkwikkende boswandeling, gevolgd door twee uur toegang tot ons wellnesscentrum. Dompel uzelf vervolgens onder in een Forest sensorische massage, een 30 minuten durende ervaring die drainende en dynamiserende technieken combineert geïnspireerd door de rustgevende energie van het bos.

Meer info
Contenu

Boek uw verblijf in het wellnesshotel Sanglier des Ardennes!

Met onze luxe spafaciliteiten, gevarieerde behandelingen en massages, en de uitzonderlijke natuurlijke omgeving biedt het Sanglier des Ardennes hotel een complete en onvergetelijke wellnesservaring.

Boek nu uw wellnessverblijf en ontdek waarom ons spahotel de perfecte keuze is voor uw volgende wellnessweekend in de Ardennen!

Boek een behandeling
Geef als cadeau
Sauna