Beleef een onvergetelijk verblijf in een luxe hotel in het hart van Durbuy

Gelegen in het historische centrum van Durbuy, is Hotel Sanglier des Ardennes de perfecte belichaming van luxe en elegantie in België. Gelegen in het hart van de Ardennen, biedt ons 5-sterren hotel een ongeëvenaarde ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en verfijning. Dit hotel behoort tot de beste 5 sterren hotels België te bieden heeft.

Kamers en suites: een oase van rust en comfort

Elke kamer in het Hotel Sanglier des Ardennes is een toevluchtsoord van rust waar hedendaags design harmonieus samengaat met klassieke charme. Edelmaterialen zoals hout en steen creëren een warme en gastvrije sfeer. Onze kamers en suites bieden moderne voorzieningen om uw comfort gedurende uw verblijf te garanderen.

Chambre

Superior kamers

Ideaal voor een romantisch uitje, deze kamers omringen u met zachtheid dankzij het hoogwaardige beddengoed en uitzicht op de omliggende natuur.

suite d'hotel

Executive suites

Met een royale leefruimte en panoramisch uitzicht over Durbuy, zijn onze suites perfect voor degenen die ultieme luxe zoeken.

wag

Aanbieding Happy Stay

Profiteer van onze exclusieve aanbieding en geniet van een verblijf met halfpension tegen een voordelig tarief, voor een luxe-ervaring in het hart van Durbuy.

Gastronomie van hoog niveau

Het Hotel Sanglier des Ardennes is een echte tempel van gastronomie waar elke maaltijd een viering van smaken wordt. Met verschillende gerenommeerde etablissementen binnen het hotel, biedt elk restaurant een unieke culinaire ervaring die eer betoont aan lokale producten en internationale invloeden. Dit maakt ons hotel een 5 sterren hotel België dat uitmunt in culinaire ervaring.

Onze restaurants
Contenu

Le Grand Verre en zijn sterrenkeuken

In restaurant Le Grand Verre is elk gerecht een culinaire kunstwerk. De sterrenchef Wout Bru biedt verfijnde gerechten die moderne technieken en Belgische tradities combineren. De menu's evolueren met de seizoenen, wat zorgt voor verse en hoogwaardige ingrediënten.

Ontdek Le Grand Verre
restaurant

Wellness en recreatie: een perfecte balans tussen ontspanning en activiteit

Absolute ontspanning in de wellnessruimte

Onze luxe spa is een toevluchtsoord van ontspanning waar u kunt herbronnen en revitaliseren. Wij bieden een volledig assortiment van behandelingen, van rustgevende massages tot gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen uitgevoerd door experts. Ontdek zonder uitstel onze wellnessruimte.

Onze wellnessruimte

Avontuur en ontdekking

De omgeving van Durbuy biedt een breed scala aan activiteiten om avonturiers en natuurliefhebbers tevreden te stellen.

Balade en forêt

Wandelen en fietsen

Verken de schilderachtige paden van de Ardennen te voet of met de fiets.

Golf

Dubruy Golf Resorts

Geniet van een ontspannen dag bij Durbuy Golf Resorts, op de greens van Five Nations & Golf de Durbuy.

dégustation de vins

Wijn- en champagnedegustatie

Neem plaats in de kelders van het Sanglier voor een oenologische ervaring met een van onze sommeliers.

Contenu

Boek uw luxe verblijf in België

Laat u verleiden door de charme en luxe van Hotel Sanglier des Ardennes, waar elk verblijf een onvergetelijke ervaring wordt. Boek nu en maak van uw volgende verblijf in België een uitzonderlijk moment!

Aanbiedingen en verblijven
Saint Valentin