De zomer komt eraan en daarmee ook de drang om er even tussenuit te gaan voor een welverdiend weekend. Als je op zoek bent naar een bestemming die natuur, ontspanning, avontuur en gastronomie combineert, zijn de Belgische Ardennen de perfecte keuze voor jou. Gelegen in het hart van Europa, bieden deze groene heuvels en pittoreske valleien de ideale setting voor gevarieerde en onvergetelijke verblijven.

Of je nu een romantisch uitje, een gezinsavontuur, een wellness pauze of een uitzonderlijke culinaire ervaring plant, de Ardennen zullen aan al je verwachtingen voldoen. Ontdek onzeß en laat je verleiden door de charme en diversiteit van deze regio.

Romantisch weekend in de Ardennen

Voor een romantisch verblijf bieden de Ardennen een idyllische setting! Durbuy, vaak "de kleinste stad ter wereld" genoemd, is het perfecte vertrekpunt voor een romantisch uitje.

Saint Valentin

Romantische activiteiten

Wandel door de geplaveide straatjes van Durbuy, ontdek de ambachtelijke winkels en geniet van de natuurlijke schoonheid tijdens een wandeling hand in hand.

Selectie van activiteiten
Forest Sensory

Wellness en ontspanning

Hotel Sanglier des Ardennes beschikt over een moderne en intieme wellnessruimte waar je kunt genieten van een moment van pure ontspanning en samenzijn.

Wellnesscenter
repas couple

Diner bij kaarslicht

Sluit je dag af met een diner bij kaarslicht in een van de gastronomische restaurants van Durbuy. Geniet van verfijnde gerechten bedacht door onze chef-kok Wout Bru, alles in een romantische sfeer.

Onze restaurants
Contenu

Boek je romantische weekend in de Ardennen bij het Sanglier des Ardennes en profiteer van een voordelige prijs!

Maak gebruik van onze Happy Stay-aanbieding en geniet van een gereduceerde prijs voor je weekend in halfpension in het 5-sterrenhotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy.

Info & Reserveren
Saint-Valentin

Gastronomisch weekend in de Ardennen

Liefhebbers van lekker eten zullen genieten van een gastronomisch verblijf in de Ardennen. Met vier gastronomische restaurants, waaronder een Michelin-sterrenrestaurant, is Durbuy een ware gastronomische hoofdstad in de Ardennen.

Het Sanglier des Ardennes: jouw gastronomisch hotel-restaurant in de Belgische Ardennen

Hotel Sanglier des Ardennes beschikt over 4 unieke restaurants. Elk biedt een andere culinaire ervaring om aan alle smaken te voldoen. Voor een romantisch diner, een zakenlunch of een moment met vrienden, ontdek de verfijnde en buitengewone keuken van de Belgische sterrenchef Wout Bru.

De gastronomische restaurants in het stadscentrum

La Bru'sserie

La Bru’sserie

14/20 Gault&Millau

Geniet van een culinaire wereldreis met kleine gerechten om te delen in een chique en dynamische sfeer.

Wagyu

Wagyu

13.5/20 Gault&Millau

Perfect gegrilde gerechten voor een uitzonderlijke smaak. Kwaliteitsvlees en -vis zorgvuldig geselecteerd.

LGV

Le Grand Verre

16/20 Gault&Millau - 1 Ster

Ontdek de inventieve gastronomische keuken van chef Wout Bru in een surrealistische setting geïnspireerd door Marcel Duchamp.

Limoni

Limoni e Tartufi

Authentieke en heerlijke Italiaanse keuken met traditionele gerechten zoals verse pasta, risotto en krokante pizza's.

Contenu

Maak gebruik van onze halfpensionaanbieding om je gastronomisch weekend in de Ardennen te reserveren!

Profiteer van onze Le Grand Verre aanbieding en geniet van een voordelige prijs voor je gastronomisch weekend bij Hotel Sanglier des Ardennes in Durbuy.

Info & Reserveren
famille au restaurant

Wellness weekend in de Belgische Ardennen

Voor totale ontspanning geniet je van een wellness retreat in Durbuy, in een van de mooiste wellnesshotels van België.

De Ardennen: de beste wellness bestemming in België om in contact te komen met de natuur

De Belgische Ardennen zijn jouw favoriete bestemming voor een wellness verblijf in het groen. Geniet van een wellness pauze te midden van ongerepte natuur, met rustgevende landschappen en majestueuze bossen. Hier wordt elk moment een kans om te herbronnen, een uitnodiging tot totale ontspanning.

Hotel Sanglier des Ardennes: een 5-sterren wellness hotel dat luxe en authenticiteit combineert

Hotel Sanglier des Ardennes belichaamt de perfecte combinatie van verfijning en Ardense authenticiteit. Onze ultramoderne faciliteiten bieden je absoluut comfort, waardoor je verblijf een luxe en ontspannen ervaring wordt.

Ontdek onze wellness ruimte
Contenu

Boek je wellness weekend in de Ardennen bij het Sanglier des Ardennes en profiteer van een voordelige prijs!

Stap binnen bij het Sanglier des Ardennes en laat de stress van het dagelijks leven achter je met ons Wellness Stay pakket.

Info & Reserveren
Wellness

Familieweekend in de Belgische Ardennen

De Ardennen zijn perfect voor een familieweekend met tal van activiteiten voor jong en oud. Van pretparken tot buitenactiviteiten, er is altijd iets te doen voor zowel kinderen als volwassenen.

Activiteiten voor jong en oud

Laby

Verken de verborgen wonderen in het Durbuy Labyrint

Een unieke activiteit waar jong en oud plezier hebben bij het oplossen van raadsels terwijl ze verdwalen in het gigantische maisdoolhof.

Luxury Adventure Stay

Adrenaline kicks in het Adventure Valley park

Voor een avontuurlijke dag breng je een bezoek aan Adventure Valley, een recreatiepark met verschillende activiteiten zoals klimmen, kajakken en tokkelen voor de durfals.

velo

Ontdek de regio per step of elektrische fiets

Natuurwandelingen zijn ook ideaal om de regio met het gezin te verkennen. Stap op je tweewieler en ontdek de mountainbikepaden van de regio, geschikt voor alle niveaus.

Een accommodatie aangepast aan je gezin

Hotel Sanglier des Ardennes biedt ruime en comfortabele kamers die geschikt zijn voor gezinnen. De familiesuites bieden alle comfort die nodig is om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Daarnaast zorgen specifieke diensten en faciliteiten voor kinderen, zoals aangepaste menu's en een speelruimte, voor een nog aangenamer verblijf.

Contenu

Boek twee kamers bij het Sanglier des Ardennes en profiteer van een uitzonderlijke korting!

Ontdek onze Family & Friends Experience-aanbieding, een verblijf in halfpension inclusief accommodatie in onze familiekamers en toegang tot ons uitzonderlijke gastronomische aanbod, alles tegen een zeer voordelige prijs!

Info & Reserveren
F&F

Avontuurlijk weekend in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn een ideaal speelterrein voor liefhebbers van sensatie en buitenactiviteiten. De natuur is alomtegenwoordig en biedt de perfecte setting voor allerlei avonturen.

De Belgische Ardennen: een land van natuur en avontuur in België

Met zijn dichte bossen, kronkelende rivieren en diepe valleien zijn de Belgische Ardennen een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. De regio is rijk aan natuurparken en reservaten waar je een gevarieerde flora en fauna kunt observeren. De spectaculaire en ongerepte landschappen bieden een geschikt terrein voor tal van outdoor activiteiten.

Selectie van avontuurlijke activiteiten

Kayak

Kajak

Adventure valley

Klimbos

tyrolienne

Zipline

Adventure Valley

Klimparcours

Durbuy: het vertrekpunt voor je avontuur in de Belgische Ardennen

Durbuy, met zijn pittoreske charme en ideale ligging, is het perfecte vertrekpunt voor je avonturen in de Ardennen. De stad biedt gemakkelijke toegang tot de vele buitenactiviteiten en omliggende natuurgebieden. Na een dag vol emoties, geniet je van het comfort en de luxe van Hotel Sanglier des Ardennes om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Contenu

Boek vandaag nog je avontuurlijke weekend in de Ardennen

Verblijf in Hotel Sanglier des Ardennes en profiteer van onze Luxury Adventure Stay aanbieding. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of een beginner, dit pakket biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk avontuur.

Info & Reserveren
adventure valley

Plan vandaag nog je weekend in de Ardennen

Je begrijpt het al, de Belgische Ardennen zijn een ideale bestemming voor alle soorten weekends. Of je nu op zoek bent naar romantiek, ontspanning, gastronomie, familieavontuur of sensatie, onze regio heeft voor ieder wat wils. Boek nu en bereid je voor om de wonderen van de Belgische Ardennen deze zomer te ontdekken.

Boek uw weekend in Le Sanglier