Ontdek de culinaire talenten die zullen schitteren op Durbuy's Festifood!

Het nieuws is net binnen en we zijn verheugd om deze exclusieve aankondiging met jullie te delen voor Festifood RTL Durbuy 2024! Voor deze eerste editie in de kleinste stad ter wereld heeft onze stad de eer om een uitzonderlijk panel van sterrenchefs en gerenommeerde culinaire talenten te verwelkomen. Hier is de lijst van chefs die je smaakpapillen zullen prikkelen tijdens dit unieke evenement.

De chefs aanwezig op Festifood Durbuy

Peter Goossens

Peter Goossens | 3 sterren

La Rigue

De driesterrenchef Peter Goossens is een echte legende in de gastronomie. Zijn deelname belooft culinaire creaties van ongeëvenaarde excellentie.

Cyril Molard

Cyril Molard | 2 sterren

Ma Langue Sourit

Met twee sterren in de Michelin-gids zal Cyril Molard zijn talent en unieke vakmanschap naar Durbuy brengen. Verwacht verfijnde en creatieve gerechten.

Julien Malaise

Julien Malaise | 1 ster

Pré de Chez Vous

Michelin-sterrenchef Julien Malaise zal fijnproevers verrassen met verfijnde en innovatieve gerechten die kwaliteitsproducten in de schijnwerpers zetten.

Wout

Wout Bru & Stijn Mertens | 1 ster

Le Grand Verre

Dit dynamische duo van Michelin-sterrenchefs is een must-see in Durbuy, bekend om hun eigentijdse en gedurfde benadering van de keuken die traditie en moderniteit combineert.

Ralph Herman

Ralph Hermans | 1 ster

Rantrée

De keuken van Michelin-sterrenchef Ralph Hermans onderscheidt zich door elegantie en verfijning, met delicate en gedenkwaardige smaken.

Benoit Neusy

Benoit Neusy | 1 ster

L'Impératif d'Eole

Benoit Neusy, bekroond met een Michelin-ster, staat bekend om zijn verfijnde en innovatieve creaties, en belooft een uitzonderlijke culinaire ervaring.

Arthur Bodson

Arthur Bodson

Le Sanglier des Ardennes

Chef Arthur Bodson van Le Sanglier des Ardennes brengt een lokale toets met zijn authentieke en smaakvolle gerechten die streekproducten benadrukken.

Arnaud Delvenne

Arnaud Delvenne

Finaliste Top Chef Saison 13

Top Chef-finalist Arnaud Delvenne is klaar om te imponeren met zijn creativiteit en talent, en belooft buitengewone smaakervaringen.

Luc Broutard

Luc Broutard

Bib Gourmand | La Table du Boucher

Erkend door Bib Gourmand, biedt Luc Broutard een genereuze en gezellige keuken, perfect voor liefhebbers van authentieke smaken.

Frederic Bruneel

Frédéric Bruneel

Bib Gourmand | Le Clos des Récollets

Ook erkend door Bib Gourmand, zal Frédéric Bruneel fijnproevers verleiden met zijn genereuze en smaakvolle gerechten die traditie en moderniteit combineren.

Margaux Marlière

Margaux Marlière

La Bru'sserie

Margaux Marlière brengt een vrouwelijke en delicate toets aan de keuken met creatieve en elegante gerechten die de gasten zullen verrukken.

Ben & Adé

Ben & Adé

Finalistes du Meilleur Pâtissier

Dit getalenteerde duo van banketbakkers, finalisten van De Beste Bakker, belooft voortreffelijke en innovatieve desserts, perfect om de maaltijden in stijl af te sluiten.

Vincent Bissen

Vincent Bissen

Le Wagyu

Vincent Bissen van restaurant Le Wagyu staat bekend om zijn beheersing van vleesgerechten en zijn heerlijke bereidingen die producten van uitzonderlijke kwaliteit benadrukken.

Frédéric Caerdinal

Frédéric Caerdinal

Le Victoria

Chef Frédéric Caerdinal van Le Victoria in Durbuy zal zijn expertise en talent inbrengen om verfijnde en verfijnde gerechten te bieden.

Contenu

Doe mee aan een onvergetelijk smaakfeest!

Festifood RTL Durbuy 2024 belooft een niet te missen evenement te worden voor liefhebbers van gastronomie. Mis deze unieke gelegenheid niet om uitzonderlijke gerechten te ontdekken, bereid door gerenommeerde chefs. De toegang is gratis en uitnodigingen zijn verkrijgbaar bij alle commerces in Durbuy en bij de partners van RTL Festifood.

Download je digitale ticket dat je gratis toegang garandeert op alle dagen van het evenement.

Ontvang mijn Pass
festifood durbuy