Uw gastronomisch verblijf in de Ardennen begint in Durbuy

Pak uw koffers uit in het gastronomische hotel-restaurant Le Sanglier des Ardennes en duik in de betovering van Durbuy, bekend om zijn vele gastronomische restaurants. De regio biedt een ongelooflijke culinaire diversiteit met bekroonde etablissementen en gerenommeerde chefs die smaakvolle menu's aanbieden. Of u nu een liefhebber bent van haute cuisine of op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, Durbuy is de ideale bestemming voor een gastronomisch verblijf in de Ardennen.

Le Sanglier des Ardennes: 5-sterren hotel en gastronomisch restaurant in Durbuy

In het hart van Durbuy combineert Le Sanglier des Ardennes de elegantie van een 5-sterrenhotel met de uitmuntendheid van een gastronomisch restaurant. Onze ruime en verfijnde kamers bieden een uitzonderlijk comfort, waardig aan de grootste luxe hotels. Op het gebied van gastronomie bieden onze bekroonde restaurants unieke culinaire ervaringen met hoogwaardige lokale producten.

Onze 3 gastronomische restaurants in Durbuy

brusserie

La Bru’sserie

14/20 Gault&Millau

Ontdek
Wagyu

Wagyu

13.5/20 Gault&Millau

Ontdek
Le Grand Verre

Le Grand Verre

16/20 Gault&Millau - 1 Ster Michelin

Ontdek
Contenu

Ontdek de keuken van onze chef-kok Wout Bru

Een emblematische figuur van het Belgische gastronomische landschap, Wout Bru werd opgeleid aan de Ter Groene Poorte hotelschool in Brugge en ging vervolgens naar het buitenland. Het was in Eygalières, in het Alpilles-massief in Frankrijk, dat hij zijn eerste vestigingen opende. Vandaag werd zijn werk aan het hoofd van de 4 restaurants van Le Sanglier des Ardennes beloond met een 1 ster in de Michelin-gids voor het restaurant Le Grand Verre.

Wout Bru

Onze aanbiedingen voor hotel restaurant gastronomique: smakelijke pakketten tegen een gereduceerde prijs!

Ontdek de halve-pension aanbiedingen van ons gastronomische hotel-restaurant in Ardennen en beleef een uitzonderlijke gastronomische ervaring tegen voordelige prijzen. Of het nu voor een nacht of een gastronomisch weekend is, onze arrangementen zullen liefhebbers van lekker eten en onvergetelijke verblijven bekoren.

4 halve-pension aanbiedingen voor een gastronomisch verblijf in Ardennen

Stay and dine

Stay&Dine

Geniet van een comfortabele overnachting, een stevig ontbijt en een heerlijk Sharing Menu bij La Bru’sserie voor twee. Een gastronomische en ontspannende ontsnapping wacht op u!

Hôtel Sanglier des Ardennes à Durbuy, Belgique

Happy Stay

Profiteer van een overnachting, een gastronomisch ontbijt, een 4-gangenmenu bij La Bru’sserie en 2 uur toegang tot het wellnesscentrum. Ontspanning en gastronomie staan centraal.

LGV

Le Grand Verre

Geniet van een elegante overnachting, een heerlijk ontbijt en een sterrenmaal met het Menu Le Grand Verre. Een uitzonderlijke culinaire ervaring die u niet mag missen.

Bru

Stay&Dine 2 nights

Twee overnachtingen met smakelijke ontbijtjes, een diner met het Menu Le Grand Verre en een Sharing Menu bij La Bru’sserie. Een verlengd verblijf om alle smaken van ons hotel en gastronomisch restaurant te ontdekken.

Contenu

Boek uw verblijf in Le Sanglier, uw gastronomisch Hotel-Restaurant in Ardennen

Mis de kans niet om een unieke gastronomische ervaring te beleven in Ardennen. Boek vandaag nog en duik in luxe en lekker eten bij Le Sanglier des Ardennes.

Reserveren
F&F experience