Waarom uw zomervakantie in de Belgische Ardennen doorbrengen?

De Belgische Ardennen staan bekend om hun natuurlijke schoonheid en rustige sfeer. Of u nu een natuurliefhebber bent, een sportliefhebber of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen, dit is een gebied dat het allemaal heeft! De groene landschappen, kronkelende rivieren en dichte bossen maken het de perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie, zelfs als u dicht bij huis blijft.

ruelles durbuy

Bezoek Durbuy, één van de mooiste stadjes van België

Toeristische trekpleister in Wallonië, Durbuy is een echte parel van de Ardennen. Beschouwd als één van de mooiste plekjes van België, zal het stadscentrum u verleiden met zijn middeleeuwse charme. Wandel door de geplaveide straatjes, bewonder de stenen huizen en geniet van de unieke sfeer. Durbuy biedt ook een veelheid aan restaurants, cafés en winkels waar u de lokale gastronomie en ambachtelijke producten kunt ontdekken.

 

 

Een uniek natuurlandschap en een totale verandering van omgeving

De regio Durbuy biedt een uitzonderlijk natuurlandschap. Geniet van lange wandelingen in het bos, ontdek adembenemende panorama 's en neem de tijd om opnieuw in contact te komen met de natuur.

Fietsliefhebbers kunnen zich volledig overgeven aan ritten door de heuvels en valleien, terwijl watersportliefhebbers kunnen genieten van een kajakafdaling langs de rivier de Ourthe.

nature durbuy

Trakteer uzelf op een Spa & Wellness verblijf in het hart van het historische stadscentrum

Voor een ultieme ontspanningservaring, trakteer uzelf op een moment van ontsnapping in de wellnessruimte van Hotel Sanglier in Durbuy. Een verzachtende lichaamsmassage, een revitaliserende gezichtsbehandeling of een ontspannend bad, onze spa verwelkomt u in een luxe en intieme omgeving voor een tijdloze wellnesspauze. 

Is de zon op het rendez-vous? Kies uw ligstoel en geniet van het buitenterras van de spa, met een adembenemend panoramisch uitzicht.

Bekijk onze wellness accommodaties

De ideale bestemming voor een romantisch uitstapje in de Ardennen

Bent u op zoek naar een romantische plek voor een romantisch weekend ? Durbuy is de perfecte plek. Zijn smalle straatjes, intieme restaurants en warme sfeer maken het een perfecte setting voor speciale momenten. Trakteer uzelf op een diner bij kaarslicht in één van de gastronomische restaurants van de stad en geniet van intieme momenten tijdens een romantische wandeling langs de oevers van de Ourthe.

 

mariage

Een bruiloft in voorbereiding? Kies de betoverende setting van Durbuy

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw bruiloft ? Profiteer van uw romantische weekend in Durbuy om te ontdekken wat Hotel Sanglier te bieden heeft.

Uw verbintenis in Hotel Sanglier vieren, betekent kiezen voor een ongewone plek die charme en comfort combineert. Ons hotel profiteert van de magische en betoverende setting van het historische stadscentrum en de rust van de omgeving van de Ourthe.  Intieme ceremonie of grandioze receptie, ons etablissement past zich aan al uw wensen aan omde bruiloft van uw dromen waar te maken.

Onze huwelijksdiensten
Limoni extérieur

Deel een culinair moment op de zonnige terrassen van Durbuy

Liefhebbers van gastronomie? Het centrum van Durbuy is vol met restaurants en zonnige terrassen. Neem eens eventjes de tijd op uw dag om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden of familie en ontdek lokale culinaire specialiteiten. Gastronomisch restaurant, typische brasserie of sterrenlocatie, in Durbuy is er voor elk wat wils!

Een aanbeveling nodig? Hotel Sanglier de Durbuy presenteert zijn 4 restaurants, elk met een eigen concept.

Wat te doen in Durbuy deze zomer? Ontdek de leukste activiteiten van het zomerseizoen

Durbuy vue drone

Vier 21 juli 2023 in het hart van Durbuy

Heeft u niets gepland voor de nationale feestdag ? Kom de 21ste juli vieren in Durbuy

Voor de gelegenheid pakt de stad groots uit met haar traditionele vuurwerk van 20 juli. Kom deze prachtige show bewonderen en profiteer van uw bezoek om een overnachting te boeken in ons 5-sterrenhotel in het centrum van Durbuy.

Spa Francorchamps

Reserveer uw tickets voor de Grand Prix de Spa Francorchamps 2023

Woont u de F1 2023 Belgian Grand Prix bij op het circuit van Spa Francorchamps ? Verleng uw bezoek met een uniek verblijf in Durbuy. 

Kom het kleinste stadje ter wereld ontdekken, op minder dan een uur rijden van het circuit. Eet in ons sterrenrestaurant, boek een behandeling in onze spa of ontdek de stad Durbuy en zijn vele activiteiten.

Cochonnet d'or

Neem deel aan het Cochonnet d'Or (Gouden Knorretje), ons jaarlijkse petanquetoernooi

Op 19 & 20 augustus organiseert Hotel Sanglier haar jaarlijkse petanquetoernooi, het Cochonnet d’Or (Gouden Knorretje) !

Ook dit jaar, kom uzelf testen aan ervaren spelers in de onvergelijkbare omgeving van de oude stad. Een dag van vriendschappelijke competitie in het teken van goed humeur en gezelligheid! Info & Reserveringen.