Van 4 tot 7 juli 2024 zal het FestiFood RTL voor de eerste keer plaatsvinden in Durbuy. Na het betoveren van Mons afgelopen winter, belooft dit emblematische evenement van de haute gastronomie een onvergetelijke zomerse editie te worden, met culinaire hoogstandjes en lokaal vakmanschap.

Dit festival is de ideale gelegenheid om een gastronomisch weekend in de Ardennen te plannen, in een van de mooiste steden van België!

Download je digitale ticket dat je gratis toegang garandeert op alle dagen van het evenement.

Ontvang mijn pass

Een gastronomisch weekend weg in de Ardennen

Gekozen vanwege zijn charme en geschiedenis, biedt Durbuy een idyllische setting voor deze ode aan de gastronomie. De stad, alom bekend om haar hoogwaardige gastronomische aanbod, bereidt zich voor om duizenden bezoekers te verwelkomen die verlangen naar een unieke culinaire ervaring. Profiteer van deze unieke gelegenheid om uitzonderlijke gerechten te ontdekken, bereid met passie en vakmanschap.

De Festifood ervaring: haute cuisine tegen een toegankelijke prijs

In totaal zal het Festifood Durbuy zestien gerenommeerde chefs samenbrengen, allemaal vermeld in de Michelin Gids. Elk gerecht wordt aangeboden voor 10€, waardoor je heerlijke gastronomische creaties kunt proeven zonder je budget te overschrijden. Jean-Noël Delaunois, de oprichter van het festival, streeft ernaar haute cuisine toegankelijk te maken voor iedereen. Deze innovatieve visie maakt van Festifood een niet te missen evenement voor alle liefhebbers van goede keuken.

Contenu

Ontmoet Wout Bru, de ster van de gastronomie in Durbuy

Het Festifood Durbuy 2024 zal ook het talent van Wout Bru in de schijnwerpers zetten, de gerenommeerde Belgische chef aan het hoofd van vier gastronomische restaurants in het centrum van Durbuy, waaronder het met een ster bekroonde restaurant Le Grand Verre. Bekend om zijn innovatieve en verfijnde keuken, zal Wout Bru zijn expertise en culinaire flair naar het evenement brengen met vier stands, waar bezoekers de kans krijgen om zijn creaties te proeven.

Ontdek alle deelnemende chef-koks
LGV

Uw gastronomisch verblijf begint bij Hotel Sanglier des Ardennes

Om uw culinaire ervaring compleet te maken, verwelkomt Hotel Sanglier des Ardennes u in een luxe en comfortabele omgeving. Dit iconische hotel in Durbuy biedt elegante kamers, een ontspannende spa en een gerenommeerd restaurant, ideaal om uw gastronomische avontuur te verlengen.

Contenu

Reserveer nu uw Festifood-pakket!

Of u nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannend uitje, dit gastronomisch weekend in de Ardennen is een ervaring die u niet mag missen. Reserveer nu uw Festifood-pakket en bereid u voor op een onvergetelijk culinair avontuur!

Info en reserveren
Festifood